| Versio | 3.0 |
|---|---|
| Kustantaja | ForensiT |
| Julkaisupäivä | 14.4.2009 |
| Lisäyspäivämäärä | 14.4.2009 |
| Os vaatimukset | Windows 2000/XP/Vista/7 |
| Vaatimukset | None |
| Latauksia yhteensä | 15 291 |
| Lataukset viikossa | 1 |
| Hinta | Free |
Kuvaus
Ohjattu käyttäjäprofiilin toiminto siirtää nykyisen käyttäjäprofiilisi uuteen verkkotunnustiliisi, jotta voit säilyttää kaikki nykyiset tiedot ja asetukset. Kun Windows-käyttöjärjestelmä on kehittynyt, käyttäjäprofiileista on tullut yhä tärkeämpiä ja ne ovat nyt olennainen osa tapaa, jolla Windows järjestää tietoja. Joissakin olosuhteissa tietojen sitominen yhteen käyttäjätiliin voi kuitenkin olla ongelma. Normaalisti, kun liität koneesi uuteen verkkotunnukseesi, Windows luo sinulle uuden profiilin ja menetät kaikki tietosi ja asetuksesi - "Omat tiedostot", "Omat kuvat" ja "Oma musiikki" tiedostot ja kaikki muut tiedot mikä tekee tietokoneestasi henkilökohtaisen, kuten työpöydän taustakuvan, Internet-suosikit ja äskettäin avaamasi asiakirjaluettelot. Ohjattu käyttäjäprofiilitoiminto on helppokäyttöinen siirtotyökalu, mikä tarkoittaa, että tämän ei tarvitse tapahtua - voit jakaa alkuperäisen profiilisi uuden verkkotunnuksen kirjautumistunnuksesi kanssa.
Versio 3.0 tukee etäkoneiden "push" -siirtoja.