| Versio | 1.0 |
|---|---|
| Kustantaja | Andranik Kyureghyan |
| Julkaisupäivä | 27.1.2014 |
| Lisäyspäivämäärä | 27.1.2014 |
| Os vaatimukset | iOS |
| Vaatimukset | Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g |
| Latauksia yhteensä | 0 |
| Hinta | Free |
Kuvaus
Nauhoita ideoita, äänimuistioita, saneluja, kokouksia. Simple Rec -sovelluksen koko idea on äänittää ääntä. Suorita sovellus, paina nauhoitusta ja voit lähettää sovelluksen taustalle, suorittaa muita sovelluksia tai lukita puhelimesi, tallennus jatkuu silti. Sovellus on tarkoitettu koulutus-, yritys- ja henkilökohtaiseen käyttöön. Avaa Simple Rec ja aloitat automaattisesti Records-välilehdeltä. Kun painat tallennuspainiketta, puhelimesi alkaa tallentaa. Tallennus jatkuu, vaikka olisit taustatilassa. 1. Tallennuksen aikana, kun olet etualatilassa ja saat puhelun, sovellus pysähtyy ja tallentaa nykyisen nauhoituksen. Puhelun jälkeen tallennus jatkuu muutaman sekunnin kuluttua (tämä luo uuden tiedoston, mutta on jatkoa ensimmäiselle). Toisin sanoen 2 tiedostoa on yhden sijaan, kun tallennus keskeytyy puhelun takia. 2. Nauhoituksen aikana, kun olet taustatilassa ja saat puhelun, sovellus pysähtyy ja tallentaa nykyisen tallentuksesi. Kun olet lopettanut puhelun, sovellus ei jatka tallennusta. Jos haluat, että tallennus jatkuu, sinun on avattava sovellus ja se jatkaa tallennusta muutaman sekunnin kuluttua. Demoversiossa sinulla on rajoitettu määrä tallentaa tallenteitasi (2 tai 3, jos nauhoitus keskeytti puhelun). Jos haluat poistaa rajoituksen, sinun on ostettava edistynyt tila. Edistynyt tila poistaa myös mainokset. Sovellus on saatavana myös piilotilassa, jonka avulla voit piilottaa tallentuksesi. Kun olet lopettanut tallennuksen piilotilassa, jos haluat käyttää tietueitasi, vaihda vain takaisin tavalliseen tilaan ja löydät tallentuksesi luettelosta.